Hoveddel Side topp

NTT Com Security

Overalt og hver eneste dag må vi tilpasse oss en utvikling som går stadig fortere, og blir mer kompleks.

Noen ganger trengs bistand fra eksterne støttespillere for å takle kravene til omstilling. Stadig flere finner det de søker hos Steria.

EN VERDEN I TRANSFORMASJON

De siste 20 årene har stilt enorme krav til endring. Internett og nye teknologier har forandret livene våre radikalt og blir en stadig større del av hverdagen. Samtidig skjer det store globale og sosiale omveltninger som påvirker måten vi lever, jobber, handler og bruker ressurser. Vi kan med rette si at vi opplever en digital og sosial revolusjon.

I kjølvannet av alle disse drivkreftene kan vi observere en bølge av omstillingsprogrammer som er uten sidestykke. Det preger i stor grad både offentlig og privat sektor.  Det krever både ekspertise og ressurser for å komme i mål og lykkes. Stadig flere oppdager at Steria kan hjelpe dem.

BETRODD PARTNER I ENDRINGSTIDER

Steria et av Norges mest toneangivende og ledende konsulentselskaper, og blant de 10 største i Europa. Vi tror det skyldes at vi har evnen til å fornye oss – både i takt med den samfunnsmessige og den teknologiske utviklingen. Som et resultat av det har vi tiltrukket oss så vel kompetente medarbeidere som krevende oppdragsgivere.

 

For mer informasjon: steria.com.no

Side bunn
Sidebunn