Hoveddel Side topp

Datametrix

Datametrix er en ledende leverandør av IP-baserte løsninger som muliggjør sikker kommunikasjon mellom mennesker via data, tale og video. Datametrix har kunden i fokus, og høy kundetilfredshet er viktig for selskapet.

Kompetanse Datametrix kompetanse, erfaring og evne til videreutvikling skal gi våre samarbeidspartnere og kunder de beste, sikreste og mest fremtidsrettede løsninger basert på ledende produkter og teknologier til enhver tid. Vi er et ledende kompetansehus og er kåret til Årets Cisco Gullpartner en rekke ganger. Datametrix har også den høyeste sertifiseringen innen Unified Communication, "Master Unified Communications Specialized in Norway".   Partnere
Datametrix er en bedrift som synes det er veldig viktig å alltid ha kompetanse og kunder i fokus. På grunn av sin unike kompetanse er Datametrix idag samarbeidspartner med flere av de ledende IT-selskapene i verden. Vi er blant annet sertifisert som gullpartner til både Microsoft og Cisco. Videre er Datametrix både VMvare Solution Provider Professional Enterprise og EMC partner.   Visjon
Datametrix skal være markedets klare førstevalg når det gjelder IP-baserte løsninger.
 
Verdier
Vår kjerneverdi er trygghet.   Datametrix skal være en trygg leverandør, som er til å stole på, og har høy gjennomføringsevne gjennom profesjonalitet og fleksibilitet. Vi skal være en trygg leverandør fordi vi besitter lang erfaring og høy kompetanse. Datametrix skal være et trygt førstevalg fordi vi til enhver tid skal være en lagspiller overfor våre kunder. Vi skal spille våre kunder gode.   Gode løsninger krever gode produkter og høy kompetanse. Datametrix har begge deler. Våre medarbeidere har sertifisert kompetanse og lang erfaring, og vi tar derfor totalansvar for løsningen. Vi tilbyr design, prosjektledelse, installasjon, kurs, vedlikehold, overvåking og support.   Datametrix ble etablert i 1982. Selskapet teller i dag 250 ansatte og har hovedkontor i Oslo, med avdelingskontorer i Drammen, Bergen, Tromsø, Trondheim, Ålesund og Stavanger.
 
Datametrix er kvalifisert som leverandør til TransQ (transportbransjens kvalifikasjonsordning og leverandørregister i Norden), Achilles Felles Kvalifikasjonsordning (oljeindustriens leverandørregister) og Sellihca Kvalifikasjonsordning (norske og svenske energiselskaps leverandørregister).  

For mer informasjon: datametrix.no

Side bunn
Sidebunn